2011 – BOJ S PORFIRIONEM

Tento tábor jsme s pomocí bohů bojovali proti Porfirionovi. Každý z bohů nám dal dar, například božská Artemis darovala každému oddílu paroží jelení. S pomocí těchto předmětů jsme mohli jít na poslední bitvu s Porfirionem.

Celý tábor jsme ještě získávali zlaté kuličky a to tak, že jsme každý večer obětovali na oltář kamínky a dle naladění bohů jsme na oltářích našli zlaté kuličky. Stalo se i to, že nám bohové nedali ani jednu kuličku, asi nebyli v dobré náladě.

Další co nám mělo v boji ještě přidat na převaze, byla hesla. Celkem jsme mohli znát čtyři. Nikdo pořádně nevěděl, k čemu je asi můžeme využít. Ale chtěli jsme je znát.

Při poslední cestě za Porfirionem jsme šli v radě za sebou a drželi se za ramena. Každý z nás měl v ruce jeden božský předmět. Nesměli jsme změnit směr ani se vracet zpět. Pokud nás zastavili strážci, tak přišla chvíle, kdy se mělo vyslovit jedno z hesel, které jsme znali. Bylo-li správně použito, tak nás nechali strážci jít, ale když se nepovedlo, tak jsme museli zaplatit zlatými kuličkami.

Když jsme dorazili přímo na místo, kde se schovával Porfirion, museli jsme přijít na to, kam správně umístit předměty. Jelikož se nám to povedlo, Porfirion zkameněl a my ho porazili.

Bohové nám byli vděční a celý tábor jsme zakončili božskou hostinou.

Fotky si můžete prohlédnout zde.

Napsat komentář